Nájemné vaření
Vaření je často považováno za cosi bezvýznamného, co se naučí každý, kdo si přečte kuchařskou knihu nebo anonymní recept v časopisu. Přesto je vaření velké umění, jímž lze vytvářet a zachovávat vysokou kvalitu lidského života, a jako takové by se mělo vyučovat na vysokých školách. Nestačí o správném vaření jenom číst, nejcennější je praktická osobní zkušenost.
Co je nájemné vaření
Služba nájemného vaření spočívá v zajištění adaptační stravy pro nejrůznější společenské akce, kurzy, školení, přednášky, pracovní, rekreační, léčebné nebo jiné pobyty. Služba je poskytována soukromým i právnickým osobám.
Adaptační stravou se rozumí vařená strava různého typu, přizpůsobená druhu zaměstnání, povaze strávníků, životnímu prostředí, roční době, aktuálnímu počasí a dalším okolnostem.
Může být poskytována strava staročeská, tradiční čínská, vegetariánská, makrobiotická, diabetická (s nízkým glykemickým indexem), strava s doplňkem živočišných mas, příp. jiné typy adaptační stravy.
Strava vždy reflektuje psychofyzické uzpůsobení strávníků a konkrétní životní prostředí. Poskytují se tři jídla denně a bylinné nápoje. Další denní jídla jsou možná po dohodě. Každé jídlo je doplněno hodnotícím komentářem, který je vystaven v písemné formě.
Záležitosti k projednání
Podrobnosti ohledně typu stravy, použitých surovin, počtu strávníků aj. nutno dojednat předem. Minimálně lze vařit pro 15 osob. Je-li počet osob menší, nutno upravit cenu za osobu. Maximální počet stravovaných osob není omezen.
Předpokládá se přiměřeně vybavená kuchyně.
Kontaktní e-mailová adresa je uvedena v patičce neboli nejspodnější části stránky.
Otevřít ceník
|